Avondje uit in Utrecht? Speel het Ik Hou Van Holland Dinerspel

Ik Hou Van Holland Dinerspel

Op locatie in de Utrechtse binnenstad zal onze quizmaster u leuke en ludieke vragen stellen over de Nederlandse muziekhistorie. En wat weet u te vertellen over de ochtendrituelen van de gemiddelde Nederlander of de uitvoerende artiest van een bekende Hollandse smartlap?

Het spel

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams zodat u onderling nog eens fijntjes kan delibereren over het juiste antwoord. Onze quizmaster is streng doch rechtvaardig! Het winnende team gaat met een unieke hoofdprijs naar huis. Concentratie, creativiteit en een goed luisterend oor zijn cruciaal! Laat u zich niet van de wijs brengen door de concurrenten en sla uw slag op het juiste moment!

Het diner

  Na afloop schuift u heerlijk aan bij een door ons georganiseerd culinair spektakel. Voor elk gezelschap bedenken wij een perfecte afsluiting van uw eigen “Ik hou van Holland” quiz. Ons 3 gangen diner, misschien wel de echte Hollandse pot, wordt speciaal geselecteerd voor alle lekkerbekken! En als u dan toch die champagne wilt ontkurken…wij houden u niet tegen!

Inclusief

 • Quizmaster
 • Uitgebreid 3 gangen diner
 • Decor
 • Rad
 • Kostuums en oranje attributen
 • Leuke prijs voor het winnende team
 • Locatie hartje Utrecht
 • Prijzen: 10 - 14 personen € 53,50 p.p. exclusief BTW
  15 - 29 personen € 51,50 p.p. exclusief BTW
  30 - > personen € 49,50 p.p. exclusief BTW

  Minimum aantal personen is 10.

  Tip!

  Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

  De prijs van dit avondje uit in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2023.

  Onze partner

  Algemeen

  Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

  Domstad Evenementen

  Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

  Maatwerk

  Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

  TIP

  Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!