Culinaire Fotospeurtocht in Den Bosch

Bij deze culinaire speurtocht in Den Bosch is inbegrepen:

  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Ontvangst met 1 consumptie uit de Hollandse bar
  • 3-gangen diner
  • Professionele begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's naderhand digitaal toegestuurd
  • Teambuilding

Prijs: € 73,50 p.p. incl. BTW.
Minimum aantal personen is 10.

Bent u met minder personen?

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van deze Culinaire Fotospeurtocht in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Culinaire Fotospeurtocht Den Bosch

Voor grote of kleine gezelschappen die Oeteldonk van dichtbij willen leren kennen en lekker willen eten in combinatie met een aantal fotografische intermezzo´s! Geniet van dit unieke arrangement in hartje Den Bosch!

Puzzelen en Dineren door elkaar

Een 3-gangen diner begint met een feestelijke introductie. Onze begeleiders staan voor u klaar om u te verwelkomen met een lekker hapje en drankje! Uw gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams en elk team krijgt een digitale camera mee om uw wandeling door de binnenstad van Den Bosch vast te leggen. Na elke foto-opdracht komt u weer bij ons terug voor het volgende gerecht. U leert de prachtige binnenstad van Den Bosch pas echt goed kennen en u kunt natuurlijk ook altijd wat ludieke plaatjes schieten van de lokale stadsidioot of een paar aantrekkelijke politieagenten. We houden u niet tegen! Tijdens het laatste gerecht reiken wij de enige echte hoofdprijs uit aan het beste team en u krijgt later een CD thuis gestuurd met alle fotoavonturen erop. Veel plezier en Houdoe!!

Programma-indicatie

16.00 - 16.30 Ontvangst met drankje en programma-uitleg
16.30 - 18.00 Puzzeltocht deel 1
18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Puzzeltocht deel 2
19.45 - 20.00 Prijsuitreiking
20.00 - 21.30 Hoofd- en nagerecht

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Frans Piccardt

8

Een leuke activiteit. Gezellige samenloop met de aanloop naar carnaval met veel "walking music" en drukke markt. Informatie vooraf over de (drank-)prijzen van de te kiezen gelegenheden was zinvol geweest. Omdat de zon steeds vroeger ondergaat, is het steeds vroeger niet goed mogelijk zaken te vinden en er een foto van te maken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!