Ik hou van Holland - Beleef het Oer Hollandse spelprogramma

Bij het spel 'Ik hou van Holland' is inbegrepen:

  • Hilarische spel 'Ik hou van Holland'

Prijs: € 26,50 p.p. op basis van 12 personen.

Het hilarische spel kunt u uitbreiden met lunch, borrel of diner.

  • Lunch: € 45,00 p.p. (bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in 3 rondes, koffie/thee en onbeperkt melk en jus d'orange)
  • Borrel: € 42,50 p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes en 5 drankjes naar keuze) Drankjes waaruit u kunt kiezen zijn fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.
  • Diner: € 59,50 p.p. (bestaat uit activiteit, diner geserveerd in 4 rondes en 2 drankjes naar keuze). Drankjes waaruit u kunt kiezen zijn fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.

De prijs van het spel 'Ik hou van Holland' is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef een gezellige Oer Hollandse avond

  Daag uw familie, vrienden of collega's uit met het hilarische spel 'Ik hou van Holland'. Tijdens het spel wordt uw kennis getest over ons kikkerlandje, maar vergeet niet dat creativiteit en improvisatievermogen ook een rol zullen spelen. Ik hou van Holland zal u ook kunnen spelen onder het genot van een lunch, borrel of diner. 

Welk team weet het meest over ons kikkerlandje?

Het spel 'Ik hou van Holland' is gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'Ik hou van Holland'. In verschillende rondes komen allerlei spelcategorieën voorbij. Tijdens het spel wordt er onder andere getest op kennis, creativiteit en improvisatievermogen. Dus iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen. Er wordt in teams fanatiek tegen elkaar gestreden om de eer. 

Uitbreidingsmogelijkheden

  U kunt het hilarische spel uitbreiden met een lunch, borrel of diner. Het spel 'Ik hou van Holland' zal er als volgt uit komen te zien:

  Ik hou van Holland Lunch: het spel 'Ik hou van Holland' kan tijdens de lunch worden gespeeld. De lunch zal in verschillende rondes geserveerd worden en worden afgewisseld met de spelelementen. 

  Ik hou van Holland Borrel: heeft u nog geen plannen voor tijdens de lunch en diner? Kies voor de Ik hou van Holland Borrel. Bij de prijs zijn 5 drankjes en 3 rondes met hapjes inbegrepen. U zult een gezellige avond met hilarische momenten beleven. 

  Ik hou van Holland Diner: gedurende het diner komen in verschillende rondes allerlei spelcategorieën voorbij. Tijdens het spel wordt getest op kennis, creativiteit en improvisatievermogen. Uw gezelschap wordt in teams verdeeld en er zal worden gestreden om de eer. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant

Onze partner

Een uniek evenement is gegarandeerd

In de Achterhoek bent u hier aan het juiste adres voor de leukste activiteiten, workshops, evenementen en uitjes. Er worden onder meer voor bedrijven, families en andere gezelschappen feesten georganiseerd op één van de eigen locaties of bij uw thuis, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en talloze activiteiten. Het vindt allemaal plaats in Doetinchem en de Achterhoek. 


Een evenementen-en activiteitenbedrijf dat garant staat voor een uniek evenement en een uitgebreid aanbod presenteert.

Activiteiten voor ieder gezelschap

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Zenuwlopende activiteiten

Ik hou van Holland: het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Test uw kennis tijdens de verschillende rondes met spelcategorieën. In teams wordt er tegen elkander gestreden. 


Moordspel: weet u aan de hand van detectivespellen de moord op Chantal Janzen op te lossen. Om de moord op te lossen dient u zoveel mogelijk punten te behalen om aanwijzingen te verdienen. 


GPS Moordspel: met een GPS op zak gaat u op zoek naar de hoogtepunten van Doetinchem. U dient tijdens het spel verschillende vragen te beantwoorden en opdrachten uit de voeren om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag van de dag. 


Cityrisk: het spel is gebaseerd op het bekende spel Risk. Probeer samen met uw team gebieden in het centrum van Doetinchem te veroveren. 

Compleet verzorgd uitje organiseren

Geef een bedrijfsfeest, evenement, familiedag of bruiloft uit handen aan de ervaren specialisten. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor bedrijven, families en andere gezelschappen is het ruime aanbod aan uitjes rondom Doetinchem geschikt. Er vinden ook bruiloften plaats, maar ze kunnen ook de catering verzorgen. Breng een bezoek aan ons en proef de sfeer of neem deel aan één van de evenementen.