Ik hou van Holland Dinerspel Den Haag

Bij dit Ik Hou van Holland Arrangement is inbegrepen:

  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
  • 10 - 14 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. BTW
  • 30 - > personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. BTW
Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit groepsuitje in Den Haag is geldig tot en met 31 december 2023

Ik Hou van Holland Dinerspel Den Haag

  Het Ik Hou van Holland Dinerspel is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd en de mooiste kostuums en aankleding. Dit keer hebben we een combinatie gemaakt van dineren en leuke quizronden! Net als in het gelijknamige tv-programma gaan we uw kennis eens even op de proef stellen! Uw gezelschap wordt verdeeld in 2 teams, die gaan strijden om de unieke 'Ik Hou van Holland' hoofdprijs!

Het spel

Test in dit spelprogramma uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland! Maar geef ook antwoord op de vraag hoeveel Nederlanders het liefst ochtendsex genieten dan vrijen in de avond? En kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen?

Wint u de hoofdprijs?

Na elke gang staat er een nieuwe quizronde op het programma. Met die oranje petjes op wordt het een dolle boel! Geniet van een topquiz in het gezellige centrum van de Hofstad!Wint u de hoofdprijs?

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Deze organisatie is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in en om de Hofstad. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer.

Faciliteiten

Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Wie zijn wij?

Deze organisatie is een dynamisch team van enthousiaste medewerkers, creatieve bedenkers, gedreven regelaars en gepassioneerde uitvoerders. Onze mensen gaan altijd op zoek naar nieuwe avonturen in de stad zelf, maar ook in Scheveningen en op strand. Avonturen die uw uitje in Den Haag zo speciaal maken, belevenissen waar u nog vaak aan terugdenkt en die door onze medewerkers van A tot Z worden verzorgd. Naast onze vaste medewerkers werken wij met geïnspireerde gidsen en begeleiders die van elk uitstapje een feest maken.

Den Haag!

Wij zijn niet voor niets in Den Haag neergestreken om onze creatieve diensten aan te bieden. Deze stad heeft namelijk de perfecte sfeer voor onze evenementen. Feestelijk, politiek, cultuur omarmend en creatief tegelijk, uw op maat vorm gegeven uitje bij ons is altijd verrassend!