Crazy Dinner Game - Stadsspel en Dineren in 3 restaurants

Bij deze Crazy Dinner Game in Maastricht is inbegrepen:

  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele begeleiding
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Gegarandeerde teambuilding voor elk bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 DVD met alle filmpjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs: € 53,50 p.p. exclusief BTW. Minimum aantal personen is 10.

Minder personen?

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

De prijs van deze Crazy Dinner Game in Maastricht is geldig tot en met 31 december 2022.

Crazy Dinner Game in Maastricht

Het Crazy Dinner Game maakt van uw groepsuitje één groot feest. Heerlijk dineren in 3 verschillende restaurants en ondertussen een spel spelen in het centrum van Maastricht.

Wat gaat u precies doen?

  Onze begeleiders verwelkomen uw gezelschap in het centrum van Maastricht. Hier wordt uw groep verdeeld in een aantal teams, dat tegen elkaar zal strijden op de uiteindelijke hoofdprijs.

  U krijgt een videocamera waarmee u de opdrachten mee dient vast te leggen. Het enige dat we kunnen vertellen, is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen en dat u ze per telefoon doorkrijgt... Ook zullen we de locaties waar u dineert per telefoon aan u doorgeven. In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd en één van de dinergangen voorgezet krijgen.

  Het Diner wordt afgesloten met een verrukkelijk dessert. Als tafels zijn afgeruimd, zal bekend worden gemaakt welk team de grote Crazy 88 Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen! Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakte video thuisgestuurd als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag met familie, vrienden of collega's!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit bedrijf is een professioneel evenementenbureau met een ongekend aanbod arrangementen en evenementen. Wij organiseren en realiseren een grote variëteit uitjes van topkwaliteit in en rond Maastricht. Voor iedereen die een leuke tijd wilt beleven in deze gezellige stad!

Bij ons in het Zuiden bent u het beste uit!

Bij ons boekt u de leukste uitjes in de gezelligste stad van Limburg. Bekijk onze arrangementen en stel uw uitje geheel op maat samen. Al onze activiteiten, rondleidingen, spelprogramma's, vrijgezellenfeesten en workshops verzorgen wij met enthousiaste gidsen, vakkundige planners en ervaren begeleiders.

Gezellige stad aan de Maas

De stad Maastricht nodigt uit om leuke dingen te doen. Van city tour en rondvaart tot actieve programma's.

Van familiefeest tot bedrijfsuitstapje

U bent bij ons aan het juiste adres voor de organisatie van een unieke tour door het mooie Maastricht. Voor een gezellig Familiefeest of feestelijk Bedrijfsuitje organiseren wij prachtige uitjes in en rond het centrum. Unieke Evenementen en arrangementen zodat uw dag in Maastricht een belevenis wordt.