Speciaal Virtual Experience spel om in deze bijzondere tijd van Corona te spelen

Bij Virtual Experience is inbegrepen:

  • Een drankje naar keuze
  • Een VR-Game
  • Een uitgebreide 3-gangen lunch of barbecue of high service of een 3-gangen diner
  • Een warme consumptie naar keuze

  Prijs: € 39,50 p.p. en is mogelijk vanaf 4 personen.

  Bij 2 personen + € 10,00 p.p.
  Bij 3 personen + € 5,00 p.p

  Dit arrangement leent zich ook uitstekend voor gezelschappen bestaande uit diverse gezamenlijke huishoudingen (maximaal 20 personen) en individuen (maximaal 16 personen) met in achtneming van de geldende maatregelen.

  De prijs van het Virtual Experience arrangement in Overijssel voor kleine gezelschappen is geldig tot en met 31 december 2021.

Virtual Experience

  Het ultieme uitje in deze bijzondere tijd voor gezelschappen vanaf 4 personen. Binnen de mogelijkheden van de social distancing, stapt u in de virtuele wereld en combineert dit met een uitgebreide 3-gangen lunch, barbecue, high service of 3-gangen diner.

Programmavoorbeeld

De virtual experience kan op ieder gewenst tijdstip aanvangen en begint met een drankje naar keuze in het restaurant in Paasloo. Aansluitend krijgt u de uitleg van het spel en de VR-bril (en de daarbij behorende desinfectie doekjes).

Nadat u uw keuze voor het eten heeft doorgegeven, begint de 1e ronde van het spel. Vervolgens wordt de 1e gang geserveerd. Vervolgens begint de 2e ronde gevolgd door de 2e gang. Als dat allemaal goed verlopen is, wordt de 3e ronde gespeeld en de laatste gang geserveerd. U bent nu klaar voor de finale van het spel om af te sluiten met een warme consumptie naar keuze.

U kunt één van onderstaande Vitrual reality games spelen:- De hotelmoord 
- National Treasure

Genieten in de Weerribben

  Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

  De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

  Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Speelparadijs

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.