Wie is de mol in Giethoorn - Avondprogramma voor groepen

Dit Wie is de mol in het Donker is inclusief:

  • Programma van 14.00 - 22.00 uur
  • 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Rondvaart van 2 uur
  • 3-gangen diner
  • Spel Wie is de Mol?

Prijs: € 84,50 p.p. op basis van minimaal 12 personen.

Bent u met minder personen?

Bent u met minder personen dan is dit in overleg eventueel mogelijk. Kinderprijs op aanvraag
De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Wie is de mol in het donker - Saboteren in Giethoorn

Een variant op het welbekende tv-spel met intriges, liegen, bedrog en sabotage dat is de rode draad van dit programma, waarbij u diverse opdrachten en activiteiten onderneemt. Maar pas op! De mol kan overal en iedereen zijn!

Het programma:

14.00 uur
Ontvangst in ons restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

15.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

17.00 uur
3-Gangen diner bestaande uit een groentesoep/keuze uit varkenshaas met champignon roomsaus of zalmfilet uit de oven met bijpassend garnituur/Vanille ijs met vruchten en slagroom.

19.00 uur
Wie is de Mol?

22.00 uur
Afsluiting met een borrel (exclusief).

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Joske Meerdink

8

De spelavond was fantastisch! Leuk voor mensen die WIDM al kenden maar ook voor mensen die er nog nooit van gehoord hadden. Verbeterpuntje: Misschien kunnen jullie gaan werken met 1 of meerdere geheime aanwijzingen naar de Mol? Vergt misschien iets meer werk, maar maakt het nog wel net iets toffer!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.