Wie is de Rat in Breda - Citygame in Breda

Bij deze city game in Breda is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • 1 consumptie
  • Kleine versnapering voor onderweg
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

  • 10 - 19 personen € 35,00 p.p. incl. BTW
  • 20 - 29 personen € 31,50 p.p. incl. BTW
  • Vanaf 30 personen € 29,00 p.p. incl. BTW

Reservering voor kleinere groepen: Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze City Game in Breda is geldig tot en met 31 december 2023.

Wie is de Rat in Breda?

Kent u 'Wie is de Mol?' van tv? Dat is ongeveer wat u met Wie is de Rat? in Breda met dit spelprogramma gaat doen. We bouwen van uw gezelschap een hecht team en laten u allerlei fantastische opdrachten doen in 'Wie is de Rat?' Maar iemand probeert alles te saboteren, maar door goed op te letten weet u na een tijdje wie deze Rat is!

Het spel

Wie is de Rat is een spannend evenement, geheel opgezet volgens het gelijknamige tv-programma Wie is de Mol, waarin diverse teams tegen elkaar gaan strijden en de saboteur alles in het honderd probeert te laten lopen. De opdrachten krijgt u vooraf van ons mee en u wandelt door het fraaie centrum van Breda om ontdekkingen te doen en avonturen te beleven! Van belang is natuurlijk dat u iedereen een beetje in de gaten houdt, want de Rat houdt zich geniepig schuil onder uw vrienden of familie. Hij doet alsof ze neus bloedt en probeert door middel van slinkse achterbakse methodes de uitvoering van de opdrachten te laten mislukken. De Rat probeert iedereen te demotiveren, werpt problemen op die er niet zijn en heeft nog vele andere sabotage-acties in petto!

Wint u de hoofdprijs?

Dit spel draait om teambuilding. Het beste team weet alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen en kan de Rat identificeren. Na afloop wordt dit team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in Brabant. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer.

Wie zijn wij

Met een dynamisch team van enthousiaste medewerkers, creatieve bedenkers, gedreven regelaars en gepassioneerde uitvoerders. Onze mensen gaan altijd op zoek naar nieuwe avonturen in de Nassau stad van Brabant. Avonturen die uw uitje in Breda zo speciaal maken, belevenissen waar u nog vaak aan terugdenkt en die door onze medewerkers van A tot Z worden verzorgd. Naast onze vaste medewerkers werken wij met geïnspireerde gidsen en begeleiders die van elk uitstapje een feest maken.

Waar staan wij voor?

Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Onze motto's

• Alles is mogelijk
• Afspraak is afspraak
• Wij werken met plezier voor uw plezier