Wie is de Rat in Den Haag - Spannend Groepsuitje in de Hofstad

Dit groepsuitje in Den Haag is inclusief:

  • 1 consumptie
  • Versnapering voor onderweg
  • Professionele begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat

Prijs:

  • 10 - 19 personen € 32,50 p.p. incl. BTW
  • 20 - 29 personen € 28,50 p.p. incl. BTW
  • 30 - > personen € 26,50 p.p. incl. BTW

Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Wie is de Rat in Den Haag?

Kent u Wie is de Mol? Dat is ongeveer wat we met Wie is de Rat in Den Haag met dit spelprogramma gaat doen. We bouwen van uw gezelschap een hecht team en laten u allerlei fantastische opdrachten doen in Wie is de Rat? Maar iemand probeert alles te saboteren, maar door goed op te letten weet u na een tijdje wie deze Rat is!

Het spel

Wie is de Rat wordt gespeeld in het hart van Den Haag, een feestelijke en historische stad, met schitterende monumenten. Beleef een echt avontuur in het centrum van Den Haag en maak van uw uitje een ware belevenis!

Teambuilding

Dit spel draait om teambuilding. Het beste team weet alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen en kan de Rat identificeren. Na afloop wordt dit team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Deze organisatie is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in en om de Hofstad. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer.

Faciliteiten

Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Wie zijn wij?

Deze organisatie is een dynamisch team van enthousiaste medewerkers, creatieve bedenkers, gedreven regelaars en gepassioneerde uitvoerders. Onze mensen gaan altijd op zoek naar nieuwe avonturen in de stad zelf, maar ook in Scheveningen en op strand. Avonturen die uw uitje in Den Haag zo speciaal maken, belevenissen waar u nog vaak aan terugdenkt en die door onze medewerkers van A tot Z worden verzorgd. Naast onze vaste medewerkers werken wij met geïnspireerde gidsen en begeleiders die van elk uitstapje een feest maken.

Den Haag!

Wij zijn niet voor niets in Den Haag neergestreken om onze creatieve diensten aan te bieden. Deze stad heeft namelijk de perfecte sfeer voor onze evenementen. Feestelijk, politiek, cultuur omarmend en creatief tegelijk, uw op maat vorm gegeven uitje bij ons is altijd verrassend!